Automig2 i Autopuls™

13.02.2013 13:41

 

inovativní Autopuls™

Zařízení Automig2 i s řídícím panelem Autopuls™ je špičkový nástroj pro profesionální svařování všech moderních materiálů běžně využívaných v automobilovém průmyslu. Funkce Autopuls™ zabraňuje rozstřiku při svařování a v porovnání s tradičním svařováním rovněž snižuje tepelné deformace plechu a minimalizuje i poškození okolí svaru teplem oblouku. Na digitálním řídícím panelu Autopuls™ se volí jen typ svařovaného materiálu a průměr použitého drátu. Zbývající parametry nastaví stroj automaticky, takže svářeč se může plně soustředit na svařování. Díky dlouholetým zkušenostem výrobce a jeho úzké spolupráci s uživateli strojů Migatronic má zařízení vždy vhodný synergický svařovací nebo pájecí program pro práci s jakýmkoli materiálem. Díky dlouholetým zkušenostem výrobce a jeho úzké spolupráci s uživateli strojů Migatronic je zařízení připravené nabídnout vždy vhodný synergický svařovací nebo pájecí program pro práci s jakýmkoli materiálem.

kvalitní svary

Karosérie moderních automobilů jsou vyráběny z vysokopevnostní oceli, kterou je třeba svařovat a opravovat s mimořádnou pečlivostí a za dodržení předepsaných parametrů svařování. Všechny aktuální znalosti, které o této problematice existují, jsou užity v programech zařízení Automig2 i s funkcí Autopuls. Čtyřkladkový podavač drátu navíc spolehlivě a přesně zajišťuje rovnoměrné a kvalitní podávání. Samozřejmostí u zařízení Automig2 I je také možnost obrácení polarity pro svařování trubičkovými dráty (bez použití plynové atmosféry).

určeno pro profesionály

Zdroj Automig2 i ve verzi DUO má dva samostatné podavače, dva hořáky a dvě plynová hospodářství, takže může být vybavený pro dva různé materiály (např. jeden pro MIG pájení a druhý pro svařování uhlíkové nebo nerezové oceli). Ke změně svařovaného materiálu pak dojde pouhým přepnutím přepínače podavačů a změnou programu, což výrazně zvýší produktivitu pracoviště. Ergonomický hořák MIG-A Twist je vybavený otočným krkem pro snadný přístup i do hůře dostupných míst. Rukojeť hořáku je možné volitelně vybavit také modulem dálkové regulace svařovacího proudu. Software pro zařízení Automig2 223i-273i Autopuls™ lze bezplatně aktualizovat z internetových stránek společnosti Migatronic. Pro ukázku zařízení Automig2 i s funkcí Autopuls kontaktujte Vašeho prodejce Migatronic. Pro více informací prospekt ke stažení zde.

 

 

Ceníková cena: 93.200 Kč bez DPH

Akční cena: 83.880 Kč bez DPH!

Akce platí do konce února 2013!


Úvodní stránka